ELLOS

Åh jag hittar  himla mycket fint när jag scrollar runt på inredningssidorna på Ellos.se! Stolarna, soffan och sängkläderna är det ett stort måste-ha-begär på! Favoritfärgerna för mig är ju brunt, grått och beige (eller ja - i stort sett alla "jord-färger"), och den senaste färgen - grönt! Speciellt olivgrönt, så otroligt fint! 
Ellos har även just nu 20% rabatt (gäller fram till den 22/8) på hemsortimentet, inklusive varumärken och möbler! Så skynda in och fynda!
 
Så mycket inspiration! Ge mig allt, tack ♡ 
 
 
 

3 ÅR 🎈

Idag fyller hon tre år. Hon med stort H. Hon som är meningen med livet, hon som jag älskar med än allt på denna jord. Vi är så otroligt lyckligt lottade att få just DIG i våra liv - älskade busfrö ♡
 
Jag gjorde ett tappert försök till att göra en "Mimmi-tårta" på Ellie´s beställning - men jag kände lite sådär att jag inte tänker satsa på att bli konditor.. Haha. Alla såg dock att det var Mimmi iaf (var väl bra!), men att den smakade gott det viktigaste - och det gjorde den (eller ja - det gjorde faktiskt bägge tårtorna) :) Efter fika, presentöppning och besök av (nästan) alla i familjerna så tog vi och lekte lite ute på gården.
 
Hon har fått så mycket fint - och hon var så lycklig att så många kunde komma och fira henne idag! Så ett stort tack till alla som kom ♡